200662 sider her

Vi taler ikke rigtig om den slags, gør vi?

Småneurotiske Jeanette skal holde sin drømmejul sammen med familien på deres private ø i Caribien. Dansk hygge i tropisk klima. Men idyllen er luftkasteller, for ingenting er helt som det skal være. Og samtidigt isolerer årtiers storm dem … og nogen lusker rundt på øen.

Langstrup tager os i Tabu med mod en fjern ø, hvor der lurer overraskelser og drama lige under den skrøbelige og ustabile overflade. Her dykker han ned i materien på en dysfunktionel familie, hvor den dominerende alfa-han udfylder faderfiguren med egoisme og misforstået tryghed og skitserer baggrunden for fællesskabets kollaps … eller definerer deres fremtid.

Langstrups ordvalg er som altid simpelt, men stærkt. Han har en fantastisk forståelse for at bygge en historie op med ganske få, men effektive virkemidler. Tabu trykker knapt så meget på kvalme-barometeret, men den slider på psyken, når familien Danmarks interne gnidninger skriger til himlen. Og slutningen er super.

Arnold Busck.

Køb den signeret her.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

1 × three =