200662 sider her

510lbsmw-glTjae, tjoe, en sjov idé, der forekommer skåret ned til det minimum, der skal til for at forklare handlingen. Den rammer mig ikke. Jeg føler ikke med nogen af karaktererne og handlingen kunne være udviklet.

51savuabyklJeg læste bogen færdig, selvom den egentlig tabte mig undervejs, og jeg ikke kunne finde ud af hvem var hvem og hvilken relation de havde til hinanden. Det er muligvis ikke bogens skyld, da den er godt skrevet og forekommer gennemarbejdet, men udelukkende min lave IQ.

51zezx4zu8lBogen er nummer to i serien om drengen, Timmy Quinn, der kan se døde mennesker. Den er ikke så god som den første bog. Den mangler passion, atmosfære og indsigt. Og karaktererne dybde. Der mangler ikke drev eller handling, men det kan ikke stå for sig selv.

The Turtle Boy er den første i serien.

51-e+oeNxsL._SX331_BO1,204,203,200_Nede ved Myers Pond sidder der en mærkelig dreng og fodrer skildpadderne med sine fødder. Ikke alle kan se ham, men de der kan er bange for ham. Timmy kan se ham og er forment adgang til dammen. Alligevel gør han det i akavet selskab med pigen Kim fra klassen. Det bliver en skæbnesvanger tur, hvori den sørgelige historie om den mærkelige dreng fortælles.

En super, rørende spøgelseshistorie, der vækker følelser til livs. Den første bog i serien om Timmy Quinn. Den må puttes på min læseliste.