200662 sider her

En flok unge mennesker terroriseres af en ond entitet.

Bogen minder mig om Evil Dead.
Den er et humoristisk, mørkt og blodigt læs.

Amazon.

, Hobbomock, , , 181 sider

51r1aw8pdlEn sjov lille historie om Verdens undergang.

Om magt og penge og begær.

Tjoee.

, The Valace Standard, , , 20 sider

51ulCM4VvKLBogen er den tredje bog i serien om Roger Huntington, og hvis du ikke har læst den første bog i serien; The Summer I Died, er det vist på høje tid. Det er en af de bedste kort-romaner, jeg har læst.

Nøgleord: Sjov, akavet, fjollet, letlæselig, godt skrevet.

Huntington er en besværet mand, der er tynget af sine oplevelser. Han jagter instruktøren til en serie meget makabre snuff-film. Men det varer ikke længe, før han er den jagede.

Thomas forstår at flette tekst sammen, så den er nem at sluge. Han mestrer at at få sin læser til at grine (hysterisk) og i næste øjeblik fremkalde kvalme.

 

Han skriver pt. næste bog i serien.

, Scars of the Broken, , , 212 sider

51O75jAr9oL._SX329_BO1,204,203,200_Nyt fra Ryan C. Thomas. Hvad der begynder som en krimithriller med meget ondtskabsfulde undertoner, ender i blodige vingesus.

En brutal og underfundig historie om et misbrugt barn, der har evner over enhver forstand, men som frygter Mrs. MacGregor og det hun vil og repræsenterer. Men hvem er hun?

Og en noget overraskende slutning, der lægger op til en spændende fortsættelse.

51l-eYndzAL-1._SX344_BO1,204,203,200_Jeg synes Ryan C. Thomas skriver ret fedt. Hissers og The Summer I Died overbeviste mig, de er ret fede. ‘The Kleptos’ virker som en lille selvudgivet novelle på 17 sider – der er Amazon jo fantastisk (ingen politik om hvordan de aflønner forfatterne – og den røg lige ned til mig med Kindle Unlimited.

En nabo går psyko efter at han er overbevist om at marsmænd fra en UFO på et par fods størrelse har stjålet alle hans ting. Men de kan næsten ikke ses.

I.d.i.o.t.

Men kattene fornemmer noget, er der virkeligt noget derude, eller er naboen bare helt gakgak?

Sjov og anderledes.

, The Kleptos, , , 17 sider

enemyunseenthumbRyan C. Thomas har evner. Men han viser dem ikke til fulde i Enemy Unseen. Her mener jeg forfatteren. ‘Enemy unseen’ er overordnet set sådan lidt kluntet og tilfældig, mens karaktererne, nogle af dem i hvert fald, er i orden. Dykker vi ned i scenerne, er de flot beskrevet og giver det dystre ritualistiske Haiti-zombie-besatte præg, som han ønsker. Ikke vildt uhyggelig (ud over tanken om ikke at kunne bestemme over sig selv og være i en andens magt) og så-som-så spændende. Den minder mig om Wes Cravens I gravens dybe stille ro blandet med Ed McBain.

, Enemy Unseen, , , 101 sider

UnknownJeg havde denne liggende i mit Kindle bibliotek og faktisk hentede jeg også denne engang hvor den var gratis. Det er den dog ikke længere. Beklager. The early bird gets the worms.

Jeg hev den primært frem fra de støvede Kindle-gemmer fordi jeg blev opmærksom på at den inkluderede en novelle af Ryan C. Thomas. Og det var da også denne der var bedst.

Det er fire små noveller der er ret hurtigt læst, og desværre også ret hurtigt glemt igen. Men jeg klager ikke. Jeg fik den jo gratis 😉

, Malcontents, , , 198 sider

theratingsgame‘The Ratings Game’ er en roman, der handler om hvor langt to nyhedsoplæsere går for at skaffe de højeste seertal. Det er en blanding af Donald Westlake og Bret Easton Ellis. Og til trods for den er en smule sløv var den i stand til at holde mig fast helt til enden.

Ryan C. Thomas har forfattet Hissers og The Summer I Died. Det er to superfede romaner. Førstnævnte er invasion fra det ydre rum og sidstnævnte er terror-magnifique, der går under huden på læseren.

, The Ratings Game, , , 267 sider