200662 sider her

En rigmand vækker de døde til live.

Den var for lang og uinteressant … på trods af udpenslet sex og vold.

Amazon.

Sneglene formerer sig under Londons gader …

Filmisk og nærmest drejebogs-agtig.
En værdig opfølger til Slugs, der alligevel ikke helt har charmen fra den første bog.

Amazon.

, Breeding Ground, , , 220 sider

En historie om børn og sorg, og om børn og fanatisme. 

Den er meget god, sådan uden at række armene sejrende i vejret, men ikke en af hans bedste. Det er tydelig Shane Hutson, men historien forekommer ikke helt i mål.

Amazon.

En russisk dreng søger hævn over den SS officer, der slog hans forældre ihjel.

Bogen er kold og grum. Den kan ikke sammenlignes med andre af Hutson bøger. Den sagde mig ikke rigtigt noget. Den kan godt bruge en redaktør.

Amazon.

, Sabres in the Snow, , , 138 sider

Jeg kan lide den! At åbne bogen, er som at åbne for at hane, det bliver ved med at vælte ud, til man lukker den igen. God dialog, stærke karakterer. Suggestiv mystik og ondskab. Men knapt så meget blod, som man er blevet vænnet til hos Shaun Hutson.

Den lød bedre end den var, og fangede mig derfor ikke på samme måde som Hutsons andre titler. Den er kun obskurt mystisk, semi-blodig og makaber, og i realiteten mest en krimi.

Semiblodig, spændende thriller.

Jeg kunne lide den, også selvom den ikke bragte voldsomt meget nyt til genren eller overraskede. Den er velskrevet. De korte kapitler gør det vanskeligt at standse med at læse igen.

En ret simpel roman, der er lige ud ad landevejen og ikke prøver at gøre sig til mere end den er. Dét er netop lige hvad jeg kan lide ved Shaun Hutson. Det er ikke stor litteratur … men det er vældig sjovt.

51845xvbvblEndnu en bog af Shaun Hutson. Den er god og med nerve, men ikke på samme niveau som andre af hans bøger – søgende i sit plot og ikke forklaret helt så godt.

51swtvkickl-_sx303_bo1204203200_Captives er en god, gammeldags, blodig sci-fi / thriller, hvor uautoriserede forsøg går skævt, og vi sideløbende følger efterforskningen, kriminelle aktiviteter og morderne. Hutson er rigtig god til at få sin læser til at vende blad for blad og holde historien frisk. Jeg synes dog, at han jonglerer med et par bolde, som han ikke rigtigt får grebet til sidst, men lad nu det ligge.

Jeg bliver mere og mere begejstret for Shaun Hutson, og kan slet ikke forstå at han har undveget min radar så længe.

, Captives, , , 448 sider