200662 sider her

Rituelle mord. Fluer. Der er noget på vej.

Langstrup mestrer atter akten at skrive kortfattet og spændende. Okkult og spændende.

Amazon.

, The Whispering of the Flies, , , 173 sider

Vi taler ikke rigtig om den slags, gør vi?

Småneurotiske Jeanette skal holde sin drømmejul sammen med familien på deres private ø i Caribien. Dansk hygge i tropisk klima. Men idyllen er luftkasteller, for ingenting er helt som det skal være. Og samtidigt isolerer årtiers storm dem … og nogen lusker rundt på øen.

Langstrup tager os i Tabu med mod en fjern ø, hvor der lurer overraskelser og drama lige under den skrøbelige og ustabile overflade. Her dykker han ned i materien på en dysfunktionel familie, hvor den dominerende alfa-han udfylder faderfiguren med egoisme og misforstået tryghed og skitserer baggrunden for fællesskabets kollaps … eller definerer deres fremtid.

Langstrups ordvalg er som altid simpelt, men stærkt. Han har en fantastisk forståelse for at bygge en historie op med ganske få, men effektive virkemidler. Tabu trykker knapt så meget på kvalme-barometeret, men den slider på psyken, når familien Danmarks interne gnidninger skriger til himlen. Og slutningen er super.

Arnold Busck.

Køb den signeret her.

Et super læs, der eskalerer til inhuman dekadence. I like.

Læs anmeldelsen på Trauma her.

Køb den her.

, Alt det hun ville ønske hun ikke forstod, , , 152 sider

Langstrups simple og effektive skrivestil er beundringsværdig. Det virker godt. Det er velkendt, lavtflyvende danskhed, der sætter kløerne i dig og ikke slipper igen.

Læs anmeldelsen på Trauma Magazine.

 

 

, Plantagen 1 - Den hvilende ondskab, , , 350 sider

Læsbar og spændende; Et godt dansk gys.

Den er anmeldt på Trauma Magazine.