200662 sider her

51P6Ej98oqL._SX331_BO1,204,203,200_Sød Askepot-historie om den poetiske, generte fyr, der kæmper mod uhyret indeni sig selv, indtil den dag hvor det tvinges frem.

Meget linæer, relativt forudsigelig historie, der er meget sjov, men ikke vækker de helt store følelser.

Den er anmeldt på Trauma her.

 

, Darkness Rising, , , 113 sider

ForsideEn lille hurtig novelle, der er omme før det føles som om den kommer igang. Den er sært humoristisk, som en episode fra Twilight Zone eller en scene fra Critters and Ghoulies. Den vokser aldrig rigtig og bliver heller ikke rigtig uhyggelig.

, The Night Everything Changed, , , 22 sider

Forside‘The Summer Job’ er lidt af det hele. En Cheasy, b-films-agtig, 90’er flick. Et okkultisk gys i en lille by.

Den er mystisk og man ved med det samme der er noget helt skævt i byen og det er egentlig den fornemmelse man sidder med det meste af bogen. Den fokuserer meget på hovedpersonen og mangler lidt mere baggrund for at slå helt igennem. Ikke ringe, men heller ikke helt … der.

Den er anmeldt på Trauma her.

, The Summer Job, , , 256 sider

Exponential forsideJeg har læst ‘Exponential’ af Adam Cesare. Det er bestemt den bedste fra hans hånd. God monster-roman der dog stagnerer en smule i den sidste tredjedel.

Den er anmeldt på Trauma Magazine her.

UnknownFærdig med ‘B-Movie War’.

Sjovt og opfindsomt monstersplat, der måske lige bliver en kende for plat til sidst, men som alligevel er et godt selskab.

Den er anmeldt på Trauma her.

the-bingo-hallJeg har læst ‘The Bingo Hall’ af Shane McKenzie. Jeg kender andre af hans bøger fra Deadite Press og bortset fra denne er der ikke meget nyt under solen. Et kort monster-splatter fix, hvor man får hvad man kommer efter. Den bygger på et hurtigt setup, der udvikler sig netop som forventet og uden at tage de store omveje. Det er ikke stor litteratur, men hvis man har en time eller to …

Den er anmeldt på Trauma her.

 

, The Bingo Hall, , , Samhain Publishing sider