200662 sider her

51pgVuz+vsL._SX284_BO1,204,203,200_En spændende bog. Den er meget (meget) teknisk og detaljeret. Den går dybt i karaktererne. Den er godt skruet sammen. Den er meget psykologisk.

Jeg var en smule skeptisk, og troede egentlig den ville være for tør for min smag, men den var ret svær at lægge væk.

Det er interessant, som sagen udvikler sig, og derfor lidt øv – ikke sådan øv-øv, bare lidt øv – til sidst. Det ville have passet bogen, hvis motiver og indicier gik op i en højere enhed i stedet.

, The Bone Collector, , ,

ForsideJeg strøg forbi Horror Novel Reviews fordi de havde lavet en liste over de ti mest skræmmende romaner gennem tiden. Blah. Der er rigtig gode bøger på listen, men ligefrem skræmmende .. og det, der skræmmer en læser, skræmmer ikke den næste. Så i mine øjne er det lidt et sørgeligt postulat.

Men-

Det skal ikke tage noget fra ‘The Resort’. Bentley Little skriver så englene synger. Det flyver fra hans fingre som tidlig Koontz. Bogen er spændende og har nogle overraskende elementer, selvom historien principielt er set før. Men det gør den ikke mindre spændende. Det er ikke den sidste Bentley Little bog, jeg har læst.

, The Resort, , , 404 sider

KillingManLæst ‘The Killing Man’ af Mickey Spillane.
Det er et hårdkogt macho krimi-mysterie, der er sej og hårdfør. Jeg kan godt lide den direkte måde Spillane skriver på. Det er korte kontante sætninger, som gemmer på megen fortælling, og præget af dialog, der afslører meget om karakteren.

Den tabte mig en smule til sidst. Jeg tror det var fordi noget af handlingen strøg forbi mig.

, The Killing Man, , , 320 sider