200662 sider her

Børn inviteres til et te-selskab og myrdes – med en uge til næste te-selskab, skal en porcelænsdukke lede Byrne og Balzano på sporet.

En god krimi. Troværdig. Inkluderende. Spændende.
En af de bedre i serien.

Amazon.

, The Doll Maker, , , 487 sider

Jacob virkelighed spindes omkring bølgelængder, da en tidligere ven betror sig til ham.

En god bog om gåder og kvantefysik, der holder spændingen, men bliver en smule for fantasifuld til sidst.

Amazon.

, Superposition, , , 306 sider

Semiblodig, spændende thriller.

Jeg kunne lide den, også selvom den ikke bragte voldsomt meget nyt til genren eller overraskede. Den er velskrevet. De korte kapitler gør det vanskeligt at standse med at læse igen.

TheAcolyte-NickCutterEfter jeg havde læse både The Troop og The Deep måtte jeg nødvendigvis læse Nick Cutters nye bog, ‘The Acolyte’. Men der er en verden til forskel – en futuristisk verden, styret af en profet med blakket historie, hvor hedninge er forbudt, og ofringer og bombninger vidner om opstand.

Hvor de to foregående bøger var meget personlige og intellektuelt udforskende, er denne mere krimi science fiction i stil med Philip K. Dick. Ikke dårligt .. bare anderledes og måske en smule svær at finde rundt i.

, The Acolyte, , , 296 sider

51RsV+WWiYL._SY344_BO1,204,203,200_Hmmm. Uh. Naah. Pffft. Den fangede ikke rigtigt. Den var meget ensartet gennem hele bogen og de der ‘bæster’ var ikke rigtigt skræmmende. Og hvis de åd nogen, var jeg egentlig ret ligeglad. Bogen visuelle udtryk var meget svær at forestille sig.