200662 sider her

Larry vender tilbage til lejren med sit svinehoved, men han er ikke længere, hvad han var engang.

En humoristisk, ret plat, gyser med præg af B-films splatterkomedie og bizarro over sig.

Amazon.

En specialagent undersøger tre pigers død i en idyllisk lille by.

Bogen er godt skrevet. Efterforskningen er mest baseret på dialog. Spændende uden at være faretruende. Det er en rolig og ikke alt for overvældende tur i karrusellen.

Amazon.

, The Forgotten Girls, , , 217 sider

51rPGzxoZVL._SX312_BO1,204,203,200_Jeg kan godt lide den. Den glider og udvikler sig godt, så den holder sig spændende. Den minder mig lidt om The Mist. Den er mere mystisk end egentlig uhyggelig. En smuuuule la-la til sidst dog.

, Blackout, , , 234 sider

survivor-by-k-r-griffithsDaniel nikker anerkendende. Han ville gerne have skrevet denne korte roman – ikke helt så meget som han gerne ville have skrevet The Summer I Died – men alligevel. Grum. Under huden. Splattet. Psykotisk. Læsværdig. Gu’ ved hvad det fortæller om mig?

, Survivor, , , 211 sider

After-The-Shock-bn-200x300Den første bog ‘After’-serien.

Den begynder at definere den virkelighed som serien udspiller sig i, men tager ikke læseren med langt omkring. Zapheads’ene ændrer sig og virker som en enhed som i Kings Cell og overlevende finder sammen og gør fælles front.

Den har ikke samme energi som dens kortere forgænger. Den er ikke vildt spændende, og minder meget om flere andre apokalyptiske bøger, men Nicholson viser sin styrke med gode dialog og karaktertræk.

Og denne var også gratis 😉

, After: The Shock, , , 296 sider

ForsideJeg opdagede denne på NetGalley ved et tilfælde. Titlen lød spændende og besættelse var lige den chokolade jeg havde lyst til.

Den er spændende og direkte til langt hen i bogen, men turen gennem Gehenna bliver en kende underlig og Hellraiser-inspireret og det er som om bogen ikke helt kan bære det. Det kunne være fedt hvis den havde bibeholdt sit mystiske overjordiske jeg.

Den er anmeldt på Trauma her.

, For We are Many, , , 152 sider

9788771570007Jeg har læst ‘Undergang’ og fandt den overraskende forfriskende. Enkelte af novellerne faldt ikke rigtig i min smag (en pæn måde at skrive småkedelig), men generelt synes jeg niveauet var ret højt. Den er anmeldt på Trauma her. Mit bud til konkurrencen, kan læses her.

, Undergang, , , 338 sider

A world of darknessHar læst – og anmeldt – ‘A World of Darkness’ af Michael Dissieux. Det er en middelmådig, trist og ensom fortælling om apokalypsen, der egentlig fortjener en bedre skæbne, end den oversættelse den er ‘beriget’ med. Den er rigtig skidt oversat og mangler en redaktørs falkeblik. Det går ud over oplevelsen, hvorfor den heller ikke scorer højt på TM.

, A World of Darkness, , , 193 sider