200662 sider her

Matthew tager til London og opsøger Cardinal Black for at redde Berry.

Det er livligt og blodigt – dog uden de samme gåder og mystik som de første bøger – og fantastisk underholdende. Mere af det, tak.

Amazon.

Vi taler ikke rigtig om den slags, gør vi?

Småneurotiske Jeanette skal holde sin drømmejul sammen med familien på deres private ø i Caribien. Dansk hygge i tropisk klima. Men idyllen er luftkasteller, for ingenting er helt som det skal være. Og samtidigt isolerer årtiers storm dem … og nogen lusker rundt på øen.

Langstrup tager os i Tabu med mod en fjern ø, hvor der lurer overraskelser og drama lige under den skrøbelige og ustabile overflade. Her dykker han ned i materien på en dysfunktionel familie, hvor den dominerende alfa-han udfylder faderfiguren med egoisme og misforstået tryghed og skitserer baggrunden for fællesskabets kollaps … eller definerer deres fremtid.

Langstrups ordvalg er som altid simpelt, men stærkt. Han har en fantastisk forståelse for at bygge en historie op med ganske få, men effektive virkemidler. Tabu trykker knapt så meget på kvalme-barometeret, men den slider på psyken, når familien Danmarks interne gnidninger skriger til himlen. Og slutningen er super.

Arnold Busck.

Køb den signeret her.

Hvilke indre dæmoner dukker op, når man holdes vågen i længere tid?

Den var OK, men var mere en krimi end en gyser og havde ikke samme antrit som andre bøger fra Bates.

Amazon.

, The Sleep Experiment, , , 256 sider