200662 sider her

Indvielsen af et undersøisk hotel spoleres af en Megalodon.

Jeg forventede ingenting, og det leverede den.

Amazon.

, Hotel Megalodon, , , 243 sider

51CIQACiIsL._SX331_BO1,204,203,200_En ung dreng er på camping med sine forældre. De er på vandretur gennem Black Canyon, da jorden skrider under hans far og han falder flere meter ned og slår sig bevidstløs. Hans mor går efter hjælp, mens drengen passer på sin far. I det dødbringende mørke lærer drengen sin ondskabsfulde side at kende.

Kort, god, spændende.

, Black Canyon, , , 82 sider

the-catacombs-205x300‘The Catacombs’ var knapt så uhyggelig som jeg havde forventet, men alligevel bedre end jeg havde turde håbe på. Den giver et meget godt billede af katakomberne under Paris, og det er tydeligt at forfatteren har gjort noget ud af at researche emnet. Den er en splejsning mellem As Above So Below og Jack Ketchum og så har jeg vist ikke afsløret for  meget.

, The Catacombs, , , 437 sider

th_ffb7925b6ca65c589e11ac4dbf13773b_canaryHelt anderledes end jeg havde forventet og jeg skulle lige finde bogens tråd. Men da jeg havde gjort det, havde bogen også ret godt fat i mig. Det er en ret god, og ret livlig, historie om gymnasiepigen Sarie, der om aftenen kæmper for at levere narkosælgere til politiet, mens hun om dagen har prøver og afleveringer på gymnasiet. Og naturligvis går det helt skævt.

skullcrack-citySuperfed bog. Syret og vanvittig. Hylemorsom og klam. Fornyende og intuitiv.

Læs den før din nabo.

Den er anmeldt på Trauma her.

, Skullcrack City, , , 344 sider