200662 sider her

En præst returnerer for at rense ud i synderne.

En bog om familier og blod, men med svag historik. Derfor ender den som en halvfærdig gyser. Ikke Nicholsons bedste.

Amazon.

, The Red Church, , , 288 sider

FBI efterforsker en seriemorder.

Den forsøger gang på gang at chokere og vide bedre end sin læser. Da den fortsatte sådan efter 50 sider, gav jeg op.

Amazon.

, The 7th Victim, , , 433 sider

Chase Baker skal dekode Jesu ligklæde og derved finde Jesu knogler. 

En hurtig krimithriller, der ikke kræver det store af sin læser. Den er mellem morsom og mellem spændende, men prøver for meget.

Amazon.

Overlevende fra traumatiske oplevelser mødes og deler historier.

Den tabte spændingen.

Amazon.

, We Are All Completely Fine, , , 194 sider

51q39obRuPL._SX322_BO1,204,203,200_House of Bones af Dale Bailey var ikke hvad jeg havde forventet. Jeg havde håbet på et uhyggeligt spøgelseshus, hvor alt lå på bordet fra begyndelsen, og man bare skulle spise af den kage, man godt vidste hvordan ville smage.

Men sådan var den ikke; Den var dyb og fyldt med sorg og melankoli, meget forklarende, udviklede karakterer, dybsindig, metaforisk – og det er ikke nødvendigvis ringe, men det var bare ikke hvad jeg søgte. Den bruger meget tid på at bygge scenen op, uden egentlig at være uhyggelig eller foruroligende. Jeg havde forventet et bål men fik kun gløder.

, House of Bones, , , 384 sider

51o7WSpJCmL._SX331_BO1,204,203,200_Så blev jeg færdig med ‘Fungal tide’ af Ian Woodhead.

Den er meget underholdende i sine første 3/4 dele, hvorefter den mistede mig. Jeg kunne simpelthen ikke holde styr på hvem der var hvem, og om de var helte eller skurke. Jeg er ikke sikker på om det er manglende interesse eller opmærksomhed, eller dårligt beskrevet i bogen. Men det er også heromkring at korrekturen virkelig begynder at halte. Den mangler om noget en redaktør og virker nogle steder stadig i kladdeformat. ‘Bortset’ fra det er den meget fed med sin 80er B-filmsagtige antrit og science fiction monstre. Den blev hentet på Kindle Unlimited – mest på grund af sin forside og navnet. Fungal Tide. Fungal Tide. Det lyder fedt 🙂

, Fungal Tide, , , 210 sider

51Yuk2Km9VL._SY344_BO1,204,203,200_Sidste bog i Wayward Pines serien. En god afslutning, der binder alle de løse ender og samler serien godt. En smule kort måske. Der var potentiale til mere. Jeg skal ikke afsløre noget..

, The Last Town, , , 308 sider

WannabesHmm. Wannabes er sjov og en forunderlig twistet fortælling om djævelskab og kampen mellem det gode og onde. Og musik. Og døde musiker. Den vokser med historien og er bestemt læsbar. Men det er ikke Apocalypse Cow.

, Wannabes, , , 269 sider

After-First-Light-bn-200x300‘After: First Light’ er Scott Nicholsons introduktion til ‘After’-serien. Relativ kort. Uprætentiøs. Gode – og plausible – beskrivelser af et soludbrud, der fører til at alt elektronisk går til grunde … og som samtidig skaber horder af Zapheads, der vel i virkeligheden er en zombie/hater-pendant. Jeg kan godt lide denne, den er kort og kontant. En god indledning til serien.

Og så var den gratis 😉

 

, After: First Light, , , 70 sider