200662 sider her

Matthew og Greathouse skal bringe morderen Mister Slaughter til New York, men det går ikke som planlagt.

McCammon leverer eventyr på eventyr. Dette er mere råt end de foregående og med mindre mysterie.

Amazon.

, Mister Slaughter, , , 440 sider

Den er bygget op som begge foregående bøger; Et psykotisk islæt rullet i mel og kogt i fedtstof, hvor langt størstedelen af bogen handler om at bygge op til det endegyldige klimaks. Men det er læsværdigt og spændende.

9781409085782Alvorlig socialrealisme med et smil. Komisk overforbrug og langvarig nedtur tilsyneladende uden ende. En satire om Londons finansielle og indflydelsesrige elite, da verdens økonomi kollapser.

Hjertevarm historie og over- og underklasser, om venner, om at gøre det rigtige. Jeg var overraskende meget underholdt hele vejen gennem bogen.

, Meltdown, , , 480 sider

i-killI Kill er en spændende og dramatisk krimi, der (af)viger en smule til den hårde ende. Den har sine højdepunkter, men også perioder hvor den virker en kende lang. Det skyldes nok ikke mindst at den virker til at peake flere gange i løbet af bogen, hvorfor der opstår et tomrum efterfølgende.

Spændende, som bogen er, fangede den mig først helt, da jeg nåede omkring halvvejs. Der er en masse tråde Faletti kaster ud og som han skal forklare sig ud af til sidst. Ikke at det ikke lykkes ham meget godt, men det gør den forklarende og samlende til sidst.

Vi har biblioteker i Danmark. Lån den.

, I kill, , , 624 sider