200662 sider her

Abby Kane opdager et genetisk laboratorium i Columbia.

En tøset, lettere gennemskuelig bog, der begynder sløvt, men tager en smule fart. Den byder på et ret tyndt lag skønlitteratur smurt ud over mange sider og en uklar hovedhandling.

Amazon.

, Tenderloin, , , 371 sider

51r1aw8pdlEn sjov lille historie om Verdens undergang.

Om magt og penge og begær.

Tjoee.

, The Valace Standard, , , 20 sider

51zV64oGkmL._SX339_BO1,204,203,200_Bogen har fart på og er lige ud af landevejen. Men karaktererne er irrationelle og handler ulogiske. Det er en slags voldskrimi, hvor få er gode og alle andre er mordere, narkovrag og/eller fuskere. Der er tilsyneladende ingen gråzone – måske bortset fra hovedpersonen, der slæbes gennem alt skidtet. Indledningsvis er den meget sjov, men den bliver hurtigt ret ligegyldig.

, 68 Kill, , , 258 sider

51l-eYndzAL-1._SX344_BO1,204,203,200_Jeg synes Ryan C. Thomas skriver ret fedt. Hissers og The Summer I Died overbeviste mig, de er ret fede. ‘The Kleptos’ virker som en lille selvudgivet novelle på 17 sider – der er Amazon jo fantastisk (ingen politik om hvordan de aflønner forfatterne – og den røg lige ned til mig med Kindle Unlimited.

En nabo går psyko efter at han er overbevist om at marsmænd fra en UFO på et par fods størrelse har stjålet alle hans ting. Men de kan næsten ikke ses.

I.d.i.o.t.

Men kattene fornemmer noget, er der virkeligt noget derude, eller er naboen bare helt gakgak?

Sjov og anderledes.

, The Kleptos, , , 17 sider