200662 sider her

To drenge opdager et skur og gør det til deres eget. Men noget bor allerede i det.

En god bog, der er varm og stemningsfyldt, men jeg savner et mål, og derfor føles den lidt langsom og drøj.

Amazon.

, Neverland, , , 336 sider

En simpel gaveæske ændrer alt. 

Præcist og mesterligt.

Amazon.

, The Box, , , 21 sider

61+CigHY+QL._SX382_BO1,204,203,200_En bog der begynder som så mange før den: Karakterer vågner et sted de ikke kender med andre de heller ikke kender. De har ingen identifikationspapirer på dem, men legetøj i deres lommer er ledetråde til … (nah, du skal selv have lov).

Den minder en smule om Wayward Pines, men er mere uhyggelig, så i spænding, mystik og gru måske mere om Mindhunters.

Efter begyndelsen – hvor det er svært ikke at tænke, nårh, endnu af dem – så greb den faktisk ret godt fat i mig. Den er simpel, men effektivt effektueret.

Bestemt læsværdig.

, Ghost House: A Novella, , , 141 sider

4161386‘The Elementals’ er en meget karakterdreven, halvuhyggelig spøgelsesroman om det derude og onde energier med visuelle ståpelsfremkaldende gys.

Selvom den har nogle år på bagen, virker det ikke sådan og den kan sagtens læses i dag. Der gik en smule ged i karaktererne for mig, så den mistede lidt sin glød, men meget original spøgelseshistorie.

, The Elementals, , , 288 sider

Holes in the GroundHep – endnu en bog. Hurtig og letlæst. Den er baseret på Origin af Konrath, men er længder fra at være ligeså intens og spændende. Den begynder meget godt, men ender ret plat. Stilen er som den kan forventes. Kan du lide Konrath – kan du sikkert også lide denne.

, , Holes in the Ground, , , 302 sider

Tribesmen coverJeg glædede mig til ‘Tribesmen’ – ikke mindst på grund af coveret – men jeg faktisk også lige gearet til lidt primitiv kannibalisme. Desværre blev jeg skuffet. Den opfylder ikke mine ønsker.

Den er anmeldt på Trauma her.

, Tribesmen, , , 175 sider