200662 sider her

Miriam Black forsøger at leve et normalt liv, men så krydser en seriemorder hendes vej.

Super godt skrevet. Levende sprog. Sjov og grov. Anbefales.
(Men læs lige 1. bog inden denne. Det gjorde jeg ikke, og det forekommer forkert.)

Amazon.

, Mockingbird, , , 337 sider

Mord i Memphis.

Bogen har en god sydlig atmosfære, men er ikke så meget Hap og Leonard, som jeg havde forestillet mig, så den efterlader en sløv, småflad fornemmelse.

Amazon.

, Memphis Ribs, , , 288 sider

Leslie er frivillig ved en hjælpelinje. En dag modtager hun et opkald fra en lille dreng …

Kort og intens, med fine twists, men kunne godt redigeres længere ned.

Amazon.

, The Caller, , , 174 sider

En gravid teenager bortføres, men i fangenskab udspekulerer hun en plan.

Det er en meget god historie, der måske har en smule for meget James Bond, retfærdigheden sejrer, over sig.

Amazon.

, Method 15/33, , , 245 sider

The Mailman er skåret ud af samme skabelon som nedenstående. Men den har stærkere karakterer og rører læseren mere. God bog. Læsbar. Godt skrevet.

En nøgtern og satirisk bog, der grænser op mod det grove uden at skræmme dem bag ligusterhækken. Den ville dog være noget bedre og læsværdig, hvis sproget blev rettet. Jeg kan ikke fransk, men for pokker den er generende oversat.

Jeg var på rundtur i Kindle Unlimited, da coveret fangede mig.

Historien er godt fortalt, omend en smule stiv og firkantet, når den vurderes på afstand. Den er mere spændende end uhyggelig. Skiftet mellem nutid og datid fungerer godt (bortset fra til sidst, hvor det synes at mudre sammen).

Jeg kedede mig ikke.

, The Farm, , , 273 sider

51sWk9esB6L._SX334_BO1,204,203,200_Det er en dystopisk fremtidsroman om en apokalyptisk verden, der er delt mellem de der har vand og de der ikke har. Der kæmpes hårde kyniske kampe for at sikre sig rettighederne til vand.

Den er okay. Jeg havde svært ved at se hele apokalypsen. Og for mig, var det som en bog om kæmpende grupperinger. Vandet kunne lige så godt være narko. Måske er det meningen.

, The Water Knife, , , 379 sider

25643368Krigen i Vietnam møder Predator i denne klon af Tim Curran. Mere militær end jeg havde forventet og mere dialog end beskrivelse, og tingene kunne derfor være blevet mere uhyggelige end de virker. Den får et ‘tøhø’ herfra. Sjovt tidsfordriv, men så heller ikke mere.

, Grimweave, , , 161 sider

The Scarlet GospelsClive Barker afslutter i ‘The Scarlet Gospels’ Pinhead én gang for alle: Pinhead har aldrig været Hollywood og er ikke skabt til mainstream.

Bogen afslører en – om muligt – ondere og mere beskidt Pinhead, samtidig med at han bevarer sin yndefulde overlegenhed, sin ukuelige sans for lemlestelse og sine kvikke replikker. Vi møder en Pinhead, der er mærket af sit virke og ædt op af sin egen smerte og pinsel. Der åbnes døre for nye eventyr.

Jeg lukkede ‘The Scarlet Gospels’ med en følelse af at den egentlige historie faktisk først lige var begyndt. Fantastisk historie, der efterlod mig litterært mættet.

Anmeldelsen følger på Trauma Magazine primo maj.

, The Scarlet Gospels, , , 368 sider