200662 sider her

Celia hører om sine fædres tur gennem USA i 80’erne.

Indledningsvis meget fængende og lurende uhyggelig, men den dør for mig i sidste tredjedel.

Amazon.

, Odd Adventures with your Other Father, , , 227 sider

En mand fortæres langsomt af dårlig samvittighed, da han kommer til at køre en lokal seriemorder ned.

Denne bog er et småsært og semi-underholdende læs. Ikke helt woohoo. Den minder om en episode af The Twilight Zone eller Tales from the Crypt.

Amazon.

, Ghost Ahead, , , 200 sider

51z4em4c2olJeg synes The Fireman begynder og slutter godt. Men delen om livet i lejren og magtskiftet, bagtaleriet, løgnene finder jeg lettere trættende. Det er ikke fordi det er dårlig skrevet, men det er bare et temmelig langt afsnit, der kunne være en del af en hvilken som helst anden apokalyptisk roman.

Dybest set en roman om begyndelsen og enden på en kærlighed, der er besværliggjort af en apokalypse, frygt, forskelle og fordømmelser. Men den er lige en tand for lang.

, The Fireman, , , 761 sider

51hjxq03oklMongrels er en bog om at vokse op som anderledes og udstødt, og prøve at forstå sine aner (forfatteren er indianer). Det er en dejlig bog, beskrevet i let narrativ, der har potentiale til at tiltale mange.

Skør og flyvende. Sjov, men alvorlig. Betagende. Forundrende. Vild og ungdommelig.

51k1m3c9haLDen lyder spændende med overnaturligge signaler vævet ind i gammelt medie. Det er måske ikke nyt, men det lokker om et godt gys.

Og det er da meget spændende på sin egen gotiske måde, men desværre mangler den lidt mere nerve. Det skal kilde lidt mere, der hvor det er uhyggeligt.

, Transmission, , , 165 sider

513R2QOMp0LDenne var gratis på Amazon Kindle. Og et hurtigt læs.

Den havde gode anmeldelser, men jeg er nu ikke så imponeret. Bogen forekommer som en ultrakort introduktion til noget længere, og der proppes meget unødvendig information ind i den. Det er som et stort lærred, der males færdig med få lange strøg, og som efterlader en stor hvid flade.

Den virker måske en smule mystisk, men absolut ikke skræmmende.

, P.R.E.Y: The Crimson Tide, , , 29 sider