200662 sider her

Jack Sparks researcher det okkulte. Det bliver hans død.

Forunderlig, satirisk, mørk og spændende.

Amazon.

, The Last Days of Jack Sparks, , , 400 sider

Jeg kan lide den! At åbne bogen, er som at åbne for at hane, det bliver ved med at vælte ud, til man lukker den igen. God dialog, stærke karakterer. Suggestiv mystik og ondskab. Men knapt så meget blod, som man er blevet vænnet til hos Shaun Hutson.

En kortroman. En post-apokalyptisk dagbog. Den er hverken lang eller dyb nok til at vække noget i mig.

Jeremy Bates skriver godt, men denne er bare fjollet og ligegyldig.

, Six Bullets, , , 49 sider

Velskrevet, letlæselig, men den kunne være noget mere uhyggelig. Det er mere en thriller end en gyser. Den er ikke dårlig, men de tidligere bøger i serien (Suicide ForestThe Catacombs) er bedre.

, Island of the Dolls, , , 387 sider

61E2TXrIIYL._SX311_BO1,204,203,200_Bogen er alt for eftertænksom og pludrede til samtidig at være intens og skræmmende, hvilket er dens målsætning. Og karaktererne handler ulogisk og er fjollede.

Slutteligt præsenterer den flere spørgsmål end svar, og hvor det i nogle tilfælde giver god mening, virker det her mest som om at forfatteren ikke har styr på sin historie.

, Noctuidae, , , 108 sider

51CNI1arrmL._SX319_BO1,204,203,200_Ny Jack Daniels roman af J.A. Konrath. Dejligt. Den første halvdel er klart bedre end den sidste. Så jeg er spændt på denne.

Og jeg er som sådan ikke skuffet. Konrath er hylemorsom – utrolig plat og under bæltestedet – men humoren går lige ind hos mig. Det er sgu’ sjovt. Det er som et langt, vulgært, stand-up show, hvor der vises brutaliteter i pausen. Men plottet og historien er så-som-så, men det er dybest set heller ikke derfor jeg læser dem. Han skriver, så man ikke når at falde til jorden, før næste punch sættes ind.

Super sjov, uden at være (eller prøve at være) en litteraturpris værdig.

, Rum Runner, , , 331 sider

12669668_1163808590315885_8288642952474211191_nTygget mig gennem Afsind. Jeg er glad for det teknisk svære ordvalg i bogen og samtidigt generer det mig. Sikkert fordi jeg selv skal huske det. Vi skriver ikke for vores egen skyld eller for at imponere, vi skriver for læserne. Jeg er glad for bogen, men den virker en kende tung.

Den er anmeldt på Trauma.

, Afsind, , , 292 sider

TheComplex front coverNyt fra Brian Keene. Og heldigvis er alt ved det gamle.

Letlæst, medrivende og fantastiske karakterer.

Men den går ikke dybt i sit univers og man ville ønske den gjorde. Der er meget ufortalt materiale. For at få det uddybet, så læs anmeldelsen på Trauma.

Den er anmeldt på Trauma her.

, The Complex, , , 175 sider